Андрей ГУСИН: «Большинство студентов Киева болеет за Динамо»

В конце февраля стартовал проект «StudBattle by Динамо»

ФК «Динамо» приділяє особливу увагу співдружності зі студентською молоддю. Не важко здогадатися, це, дійсно, потенційно гарна підтримка команди на стадіоні. Що ж придумав клуб щоб витягнути студентів з пабів та гуртожитків на стадіон?

28-го лютого під егідою ФК «Динамо» стартував проект «StudBattle by Динамо». Протягом березня відбудеться змагання. Найбільші ВУЗи столиці змагатимуться між собою за право зіграти на своєму полі з ветеранами «Динамо». Змагання відбувається в онлайн форматі на офіційному сайті проекту studbattle.fcdynamo.kiev.ua. Завдання ВУЗів - забити віртуальні голи - у ворота ВУЗів суперників. Вже завершилася битва між КПІ та КНУБА. Рахунок маємо 2871 на 2645 на користь КПІ. Зараз триває онлайн змагання між КНЕУ та НПУ ім. Драгоманова.

Андрій Гусін, семиразовий чемпіон України у складі «Динамо», старший тренер «Динамо-2»:

«Це чудово, що клуб зараз запускає низку проектів для молоді та студентської молоді зокрема. Знаю, що більшість студентів Києва вболіває за «Динамо». Ми повинні підтримувати зв'язок з ними. Проект «StudBattle by Динамо» - гарна можливість такий зв'язок підтримувати. Взагалі, соціальні медіа - це тренд і давно варто було клубу почати працювати зі студентами в онлайн форматі».

Sport.ua

Михаил Шаповалов Источник: ФК Динамо Киев
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 18 мая 2024, 03:50 31

Sport.ua вместе с GGBET анонсирует главный поединок супертяжелой весовой категории в боксе за 25 лет

Комментарии