Евгений Павлов забил юбилейный мяч в составе Волыни

Самым результативным для форварда был сезон 2009/2010

Переможний гол Євгена Павлова у матчі проти «Олександрії» став для нашого форварда ювілейним, двадцятим, забитим за основний склад «Волині». Нагадаємо, що дебютний гол за «основу» тоді ще шістнадцятирічний Євген забив 20 березня 2007 року у ворота київської «Оболоні». Найрезультативнішим для нападника став сезон 2009/10, коли Павлов одинадцять разів відзначався у воротах суперників.

Найбільше Євгена Павлов забив у ворота івано-франківського «Прикарпаття» Івано-Франківськ - 5 голів. Тричі Євген відзначався у воротах «Олександрії» (додамо, що два останні матчу на полі цього суперника завершилися перемогами лучан 1:0 і в обох випадках переможний гол був на рахунку Павлова). По два голи було забито у ворота кіровоградської «Зірки», харківського «Металіста» та ПФК «Севастополь». І, зрештою, по одному голу Євген забив харківському «Геліосу», київському «Динамо-2», овідіопольському «Дністру», запорізькому «Металургу», київській «Оболоні» та алчевській «Сталі».

Крім того, ще 21 гол Євген Павлов провів за молодіжний склад луцького клубу і за цим показником є другим у загальному списку бомбардирів «дубля» після Майкла Алозі, на рахунку якого 22 голи за другу команду.

Відтак, очікуватимемо на тридцятий гол форварда.

fc.volyn.net

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хоккей | 03 мая 2024, 21:47 37

Украина стала лучшей командой Дивизиона 1B