Андрей ТЛУМАК: «Все мысли о матче с Зарей»

Голкипер «Карпат» ожидает, что игра против луганского клуба будет нелегкой

- Андрію, залишилися останні дні зборів. Якось це відчувається?
- Авжеж. Дуже хочеться додому, до сім'ї... Але попереду ще важливий спаринг, який треба провести на достойному рівні. Тоді можна буде спокійно повертатися додому, готуватися до першої офіційної гри сезону.

- Так склалися обставини, що останній товариський матч «Карпати» проведуть з «Ворсклою», яка з нашою командою проживає в одному готелі. Ви з полтавськими футболістами обговорюєте майбутню гру?
- За цей матч немає що говорити, адже він товариський і жодних турнірних задач не вирішує. З гравцями ж «Ворскли» ми, звісно, спілкуємося, але на інші теми. Як не як ми граємо в одному чемпіонаті і вже чимало зустрічалися на полі.

- Другий етап підготовки до сезону близький до завершення. Як ти його оціниш?
- Все йде так, як з самого початку і було заплановано. Те, що немає перемог в останніх товариських матчах - нічого страшного. Ми на перших зборах здобули перемоги у всіх іграх. Звичайно, хочеться вигравати в кожній грі, але на мою думку важливіші перемоги все ж в офіційному сезоні, а не результати спарингів. На те вони і спаринги, щоб виправляти помилки, яких припустились.

- До матчу із «Зорею» ще більше тижня, але вже десь підсвідомо налаштовуєтеся на цю гру?
- Зараз і справді всі думки лише про перший весняний матч. Це буде дуже серйозна гра і погодні умови також будуть нелегкі. Все ж в Україні не така погода, як тут і якої б нам хотілося. Але погодні умови однакові для обох команд і, що супернику, що нам, ця перемога буде вкрай потрібною.

- Пригадуєш, минулого року весняна частина чемпіонату розпочалася в Луганську з неприємностей?
- Так. Тоді, якщо я не помиляюся, з «Зорею» грала «Волинь» і поле там було в дуже поганому стані. Але зараз там вже поміняли газон, зробили підігрів поля. Тому сподіваюся, що ця ситуація цього року вже не повториться. Я розумію, що навряд поле в таку пору року буде ідеальним, але сподіватимемося на краще.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 15 мая 2024, 19:46 0

Большинство игроков юношеской команды «Руха» не получают зарплату

Комментарии