Оболонь - Терек - 0:3 + ВИДЕО

Киевляне не смогли ничего противопоставить грозненцам

Попри рахунок, котрий було зафіксовано після фінального свистка, сама гра була не в одні ворота, як у когось може скластися враження. За голевими моментами «Оболонь» навіть переважала свого оппонента (п`ять проти чотирьох), але ось щодо реалізації, то тут домінували підопічні Станіслава Черчесова.

Кияни ж просто транжирили небезпечні випади до воріт грозненці в. І переважно через неналежну індивідуальну майстерність. Панас, Сібіряков, Баранець ще в першому таймі могли забезпечити солідний гандікап для своєї команди, але в результаті двох підряд провалів пивовари пішли на перерву, поступаючись двома м`ячами.

У другому таймі шикарний шанс забити втратив Олександр Мандзюк та шкіряна куля після його пострілу пролетіла вище воріт. Міг забити і Борис Баранець, але також схибив. А ось «Терек» скористався помилкою киян в захисті і на 67 хвилині встановив остаточний рахунок. Завершальний поєдинок на турецькому зборі «Оболонь» проведе 24 лютого.

«Оболонь» - «Терек» - 0:3
Голи:
Іванов 36, 66, Мгуні, 38

Склад «Оболоні»: Радь, А.Конюшенко (Ільків, 46), Пластун, Гурський, Корнєв, Б.Баранець (Захаревич, 68), Слюсар (Турчанов, 46), Лупашко, Сібіряков, Тістик (Кучеренко, 46), Панас, (Мандзюк, 46).

fc.obolon.ua

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 23:59 1

Президент киевского клуба похвалил опытного вингера

Комментарии