БЕСПАЛОВ: «Между нашими чемпионатами большая разница»

Защитник «Вентспилса» - о матче против львовских «Карпат»

Правий захисник «Вентспілса» Володимир Безпалов став одним з героїв гри проти «Карпат», увесь час стримуючи натиск львів'ян.

- Ти відіграв увесь матч проти «Карпат», тому як ніхто інший з футболістів «Вентспілса» можеш оцінити гру команди до середини першого тайму і після.
- Гра для нас склалася надзвичайно важко, як ми і передбачали це. «Карпати» значно сильніші і нам довелося будувати гру від оборони. Так вже вийшло, що нам довелося більшу частину матчу захищатися. Але це нормально, коли дієш проти такої сильної команди.

- Однак у вашої команди була чверть матчу з вдалими атакуючими діями.
- Ми намагалися з перших хвилин діяти агресивно в атаці, сподіваючись, що за цей час суперник нас не сприйме серйозно і ми за це зможемо його покарати. Вважаю, що план дій десь спрацював і перші хвилини матчу нам вдалися. В цей період часу ми і провели свій м'яч.

- Ти кажеш, що команда сподівалася на те, наче «Карпати» вас можуть не сприйняти серйозно. Тобто ви ще до матчу вважали український клуб фаворитом спарингу?
- Посудіть самі: «Карпати» одна з найсильніших команд чемпіонату України. Ну і порівняйте чемпіонати Латвії та України. Між ними серйозна різниця. Тому «Карпати» до гри були фаворитом і нічого дивного в цьому немає. Але ми не боялися суперника. Навпаки - психологічно себе налаштовували на важку гру.

- Ти задоволений, що вдалося втримати нічию?
- У нас чемпіонат розпочинається лише за місяць. Зараз лише тиждень минув, як ми тренуємося на траві і ще не зовсім готові. Тому нічийний результат з «Карпатами», зважаючи на силу суперника, це позитив.

- Тобі як гравцю оборони, мабуть, була важко увесь матч стримувати пресинг і атаки «Карпат»?
- Я зіграв не так, щоб дуже добре, але з поставленою роботою більш-менш справлявся. Але втомився дуже сильно. Суперник нас вимотав добряче.

Інформаційний центр ФК «Карпати», Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 23 мая 2024, 06:01 0

Sport.ua вместе с GGBET анонсирует важный поединок для сине-желтых