Вторые сборы Карпат в Турции. День третий

Небесная канцелярия внесла свои коррективы

Блискавка, грім, злива... Такими примхами погоди супроводжувалася третя ніч перебування «Карпат» в Туреччині. Відтак нічого дивного немає в тому, що зранку всі три поля, які знаходяться на території готелю, були злегка підтопленими.

Попри те, що протягом дня опадів вже не було, займатися на цих полях було недоцільним. Відтак львів'яни вирушили на вже знайоме їм поле, що в 10-ти хвилинах їзди від готелю. «Зелено-білі» провели там обидва свої тренування: ранкове та вечірнє.

Цікаво, що аналогію з минулими зборами можна продовжити. Як і три тижні тому на третій день перебування «Карпат» в Анталії на середземноморському узбережжі вирував справжній ураган. Тоді через це на один день довелося перенести матч з польською «Ягеллонією». Цього разу матч, який також було заплановано на третій день зборів, знову не відбувся. Однак тепер не через погодні умови, які все ж виявилися схожими.

В обід карпатівці мали зіграти з белградським клубом ОФК. Але напередодні сербський клуб відмовився виходити на спаринг, через що організатори матчу змушені були шукати нового суперника для львів'ян. Ним став ще один сербський клуб «Воєводина». Втім, гру таки довелося перенести на один день.

Близько 19:00, коли команда йшла на вечерю, в готель, де проживають львівські футболісти, прибула «Ворскла». Тепер в «Камелії» живе одразу п'ять футбольних клубів, три з яких українські.

Нагадаємо, що 24-го лютого в «Карпат» запланований спаринг з полтавським клубом, який повинен відбутися на полях готелю, де проживають «зелено-білі» команди.

Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 28 сентября 2024, 00:02 5

Александр опроверг эту информацию

Комментарии