Карпаты в Турции. День первый

Александр Гладкий провел первое занятие в новой команде

Дебютний день других закордонних зборів чимось нагадав перше перебування «Карпат» в Туреччині три тижні тому. Безхмарне небо, шум моря та температура повітря близько двадцяти градусів вище нуля. Втім, на цьому всі аналогії і завершуються.

Якщо на перших зборах команда через затримку авіарейсів прибула до пункту призначення з великим запізненням, через що змушена була пропускати ранкове тренування, то цього разу все як за графіком. Відтак на перше заняття карпатівці вийшли о 10-й ранку і працювали майже дві години.

Це тренування стало першим заняттям в зелено-білій формі для новобранця команди Олександра Гладкого. Помітно було, що нападнику наразі не вистачає взаєморозуміння з новими партнерами, однак і задніх футболіст не пас.

Втім, були і свої втрати у складі «Карпат». Однак з ними «зелено-білі» вже прибули до Туреччини. Худоб'як та Зеньов працюють за індивідуальною програмою, тим самим готуючись до роботи в загальній групі. А ось Даніло Авелар готується для того, щоб лишень приступити до роботи за індивідуальним графіком. Зайві навантаження травмованому футболісту зась.

За таким же сценарієм пройшло і вечірнє заняття. Однак цього разу футболісти тренувалися вже на іншому полі, яке дещо більше за розмірами, однак і знаходиться далі - в 10-и хвилинах їзди.

Попри важкий перший день, все ж більшість гравців після вечірнього тренування повернулися в готель в доброму гуморі.

Втім, те, що інтенсивна робота вимотала хлопців не на жарт, свідчить і те, що після вечері серед відвідувачів готелю не можна було зустріти парубків з емблемою «Карпат» на грудях. Команда розійшлась по своїх номерах, де міцно спала аж до самого ранку...

Sport.ua

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 18 мая 2024, 01:17 5

Вес Усика случайно объявили на 10 фунтов большим, чем на самом деле