Кривбасс уступил сборной Румынии

Криворожский клуб провел первый поединок на сборе в Турции

Криворізький «Кривбас» провів перший контрольний поєдинок на другому зборі в Туреччині.

Криворізький «Кривбас» вже наступного дня після прибуття до Туреччини провів контрольний поєдинок, в якому команді протистояла національна збірна Румунії.

У першому таймі суперник володів деякою перевагою та наприкінці першої 15-хвилинки відкрив рахунок у матчі - молодий нападник румунської збірної Клавдій Васіле Бумба змусив капітулювати воротаря «Кривбасу». Румуни мали ще кілька нагод для взяття воріт, але захист «Кривбасу» діяв впевненіше.

У середині тайму «Кривбас» вирівняв гру та провів кілька небезпечних атак на ворота підопічних Віктора Піцурке, однак неточність в завершальній стадії ставала на заваді гравцям атакувальної ланки криворізького клубу.

І все ж на перерву команди пішли за нічийного рахунку. В кінці першої половини матчу Сергій Самодін опинився в потрібному місці та ударом в один дотик зрівняв рахунок.

У перерві обидві команди провели ряд замін, й майже відразу по перерві румуни вийшли вперед - Нікулає красивим ударом вивів збірну Румунії вперед.

У другому таймі криворізька команда діяла розкутіше та на рівних сперечалася з іменитим суперником. Кривбасівці мали кілька шансів для взяття воріт, але не використали їх.

Тим не менше, гра криворізької команди залишила приємне враження. Підготовка до чемпіонату триває.

Збірна Румунії - «Кривбас» - 2:1

«Кривбас»: Штанько (Федоренко, 46), Лобжанідзе (Федорів, 46), Лисицький (Васільєв, 46), Петров (Валєєв, 46), Федорчук, Матіч (Єслінек, 46), Самодін, Канкава (Костишин, 46), Бабатунде (Габовда, 46), Лисенко, Льопа.

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 07 мая 2024, 12:00 2

3–6 мая состоялись матчи 36-го тура чемпионата Англии 2023/24

Комментарии