Валентин БЕЛЬКЕВИЧ: «Надеюсь в скором времени выти из тени»

Тренер молодежной команды «Динамо» празднует сегодня свой день рождения

Сьогодні виповнюється 39 років найкращому легіонеру в історії національних чемпіонів - екс-півзахисникові «Динамо» Валентинові Белькевичу. «УФ» не міг пропустити повз увагу таку дату, зв'язатись із чинним тренером молодіжного складу київської команди…

- Валентине Миколайовичу, по-перше, вітаємо вас, бажаємо здоров'я й успіхів на тренерському поприщі, по-друге, дозвольте поцікавитись «творчими планами» на майбутнє.
- Дякую за привітання - не приховуватиму: настрій у мене урочисто-піднесений. А щодо планів - вони «ординарні»: працювати, вчитися, фахово зростати й у майбутньому стати хорошим тренером.

- А якщо конкретніше про плани - на найближчий період…
- Ну, тут усе зрозуміло: я ж працюю в тренерському штабі молодіжної команди «Динамо», тепер у нас тренувальні збори, ми готуємось до поновлення сезону - оце й усі плани. До речі, зазвичай я беру участь у наших тренуваннях і як гравець: часто доводиться на власному прикладі показувати, як правильно робити пас чи бити по воротах.

- Чи плануєте гучне святкування? Можливо, з'їздите додому, в Білорусь?
- Ні, святкуватиму в Києві з найближчими друзями. На відвідини Мінська в мене немає часу.

- Вам виповнилося 39 років, а психологи кажуть, що для представників сильної статі це, сказати б, особливий час…
- Так-так, «криза середнього віку». У мене в цьому плані проблем немає, не відчуваю я ніякої кризи. Головне - відчувати себе молодим, а я - повний енергії, сил і задумів. Сподіваюся незабаром вийти з «тіні».

Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 21:01 0

Артем отличился в очном матче команд на 4-й минуте поединка

Комментарии