Годвин, Гомес и Гурули покинут Карпаты?

Грузинский новичок львовян Муртаз Даушвили уже приступил к тренировкам

Як відомо, у вівторок, 10-го січня, гравці «Карпат» приступили до роботи після зимової відпустки. Упродовж тижня команда пройде ретельне медико-біологічне обстеження та низку тестувань, що визначать функціональні можливості гравців, а вже з 13-го січня карпатівці відновлять тренування з м'ячем.

Приступив до занять у загальній групі і перший новачок «зелено-білих» під час зимового міжсезоння - 22-річний опорний півзахисник Муртаз Даушвілі, гравець збірної Грузії, попереднім клубом якого був чемпіон кавказької країни «Зестафоні», суперник «Карпат» у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи сезону 2010/2011.

Також на оглядинах у тренувальному таборі «Карпат» перебуває група молодих гравців, чия доля вирішуватиметься вже під час закордонних зборів у Туреччині, перший з яких розпочнеться 22-го січня.

Водночас, кількома гравцями «зелено-білих» активно цікавляться інші клуби. Серед них - Самсон Ґодвін, який виявив бажання вирушити на оглядини до Кіпру, та Сандро Ґурулі, що протягом кількох років так і не зміг закріпитися в основному складі львів'ян, і в послугах якого також зацікавлені в інших клубах. Окрім цього існує попередня домовленість між «Карпатами» та клубом іспанської Прімери «Гранада» про оренду з правом викупу захисника «зелено-білих» Борхи Гомеса.

Не мають під собою жодних підстав чутки щодо переходу в інший клуб бразильського атакуючого хавбека Еріка, який готується до сезону у команді Павла Кучерова і є повноцінним гравцем «зелено-білих».

Як повідомив Інформаційному центру ФК «Карпати» радник Почесного президента клубу з питань спорту Юрій Дячук-Ставицький, 20-го січня у Львові заплановано спаринг «Карпат» з київською «Оболонню».

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 01 мая 2024, 22:46 11

Анна Зубкова поделилась горячими снимками в своем Instagram

Комментарии