Таргамадзе признан лучшим игроком Александрии в 2011 году

Второе место болельщики отдали голкиперу Юрию Панькиву

Інформаційно-аналітичний центр ПФК «Олександрія», підвівши підсумки опитування серед Інтернет-вболівальників на кращого футболіста 2011 року, отримав такі результати. На протязі 20 днів користувачі нашого сайту мали можливість серед футболістів команди визначити кращого гравця 2011 року.

Підбивши підсумки, переможцем в номінації кращий гравець професіонального футбольного клубу «Олександрія» в 2011 році став півзахисник нашої команди, член збірної Грузії - Давід Таргамадзе. Завдячуючи нашому клубу, гравець відбувся як висококласний футболіст - став відомим широкому загалу вболівальників та улюбленцем щирих шанувальників футболу Олександрії. За Давіда віддали свій голос 1350 респондентів.

На другому місці Юрій Паньків - голкіпер команди. За нього проголосували 1190 уболівальників. І на третьому почесному місці серед переможців став півзахисник Андрій Гітченко. За Андрія проголосували 1149 осіб.

Керівництво футбольного клубу, футбольна громадськість шле щиросердні вітання всій команді ПФК «Олександрія» та переможцям опитування міцного здоров`я, футбольного довголіття, родинного щастя, затишку та злагоди. З Новим роком та Різдвом Христовим!

pfcalexandria.com.ua

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 00:17 0

Победу фиалкам принес М'Бала Нзола, забив решающий гол на 90+1-й минуте

Комментарии