Заря примет Карпаты на Авангарде

Луганчане обещают успеть подготовить свой стадион к приезду львовской команды

Усі домашні матчі цього чемпіонату луганська «Зоря» була змушена проводити в Алчевську та Донецьку, оскільки на стадіоні «Авангард» проводилися роботи, аби привести арену до сучасних вимог. За словами керівництва клубу починаючи з нового року «Зоря» повернеться в Луганськ. Відповідно, саме там і відбудеться гра 21-го туру проти львівських «Карпат».

«Матч з «Карпатами», як і всі наступні домашні матчі, «Зоря» зіграє на «Авангарді». Звичайно роботи ще вистачає. Наприклад, в плані електроенергії. Поки що її немає, а підігрів та освітлення потрібно буде включати. Генератор для підігріву вже завезено. Очікуємо приїзд фахівців, які виконають цю роботу і покажуть, що все функціонує. Цього тижня закінчується монтаж блоків управління підігрівом. Після цього, нам залишиться лише шукати фінансування для нормального забезпечення функціонування підігріву футбольного поля» - розповів генеральний директор «Зорі» Сергій Рафаїлов.

Не так давно, у сезоні 2009/10 «Карпатам» вже доводилося грати ранньою весною в Луганську. 6 березня 2010 року «зелено-білі» перемогли луганчан 0:2. Майбутня гра проти «Зорі» запланована на 3 березня.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 30 апреля 2024, 12:10 11

Михаил Иванович дал «путевку в жизнь» многим культовым ныне игрокам «сине-желтых»…