Яремчук ФК Львов не возглавит

Львовский клуб еще не определился с наставником

Як повідомив учора президент ФК «Львів» Ярослав Грисьо, інформація в електронних ЗМІ про те, що відомий у минулому футболіст столичного «Динамо» 49-річний Іван Яремчук може очолити ФК «Львів», не відповідає дійсності.

Президент «Львова» повідомив також, що ще не має остаточної визначеності з термінами повернення з відпустки гравців клубу та етапами підготовки до весняної частини змагань у першій лізі.

Як повідомив чинний головний тренер ФК «Львів» 34-річний Роман Марич, після завершення першої частини цьогорічного сезону, яка складалась з 21 туру, було надано статус вільних агентів та роздано трудові книжки 13 (!) гравцям. Це - Вадим Жук (20 ігор), Віталій Грицай (19 - 4 голи), Андрій Череднюк (16 - 34 пропустив), Ігор Казан (13), Владислав Мельник (14), Антон Луцик (18 - 2 голи), Назар Химич (20), Олег Петрик (16), Сергій Косар (13), Володимир Косар (11 - 1 гол), Станіслав Гончарук (14), Роман Макаревич (1) і Станіслав Чучман (15 - 1 гол).

А серед тих гравців, які захищали честь «Львова» у першості, залишились у клубі Ігор Рипновський, Данило Лазар, Володимир Заставний, Олександр Гринишин, Святослав Козловський, Тарас Гвоздик, Руслан Мостовий та Ярослав Варивода.

www.wz.lviv.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 16 мая 2024, 14:49 9

Вингер «Челси» прокомментировал свое повреждение

Комментарии