На Арене Львов будут продавать пиво и закуски

Болельщики не будут голодными, обещает специалист по ресторанному делу Сергей Мягков

На променаді стадіону «Арена Львів», де гратимуть «Карпати», розташовано 19 фаст-фудів з різноманітним асортиментом. Детальніше про послуги, які надаватимуться уболівальникам, розповів спеціаліст з розвитку ресторанної справи «Арени Львів» Сергій Мягков.

«У кожному з 19-и фаст-фудів уболівальники зможуть придбати чай, каву, пиво, чіпси, а також гарячі закуски та випічку. Відразу наголошу, що вибір буде великий, адже ми працюємо з багатьма торговими марками - фани зможуть вибрати товари на свій смак. Не має бути проблем і з обслуговуванням, оскільки у кожному фаст-фуді працюватиме близько 10 людей» - розповідає Сергій Мягков.

«На стадіоні запланований безготівковий розрахунок, тобто уболівальники матимуть змогу придбати спеціальні накопичувальні картки, як на деяких інших нових українських стадіонах. Ми впровадимо цю систему вже в новому році. Думаю, почнемо з березня. Але на матчі-відкриття та на поєдинку збірних України та Австрії уболівальники розраховувалися у фаст-фудах гривнями і жодних проблем не було. Упевнений, що і на матчі проти «Динамо» уболівальники будуть ситими і зігрітими» - підсумовує спеціаліст з розвитку ресторанної справи «Арени Львів».

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хоккей | 02 мая 2024, 15:11 3

Команда готовится к последнему матчу турнира

Комментарии