Карпаты – Шахтер – 0:5 + ВИДЕО

Другий пенальті надломив «Карпати»

У стартових складах суперників порівняно з минулим туром відбулися певні зміни. У «Карпатах», зокрема, з різних причин не вийшли на поле Гомез і Федецький, місце яких відповідно у захисті зайняли Ощипко та Кополовець.

Гравці «Шахтаря» після поразки у Лізі чемпіонів від «Порту» вийшли на поле львівського стадіону, який цього разу не був заповнений повністю, з рішучим настроєм і почали активно пресингувати суперника. І хоча небезпечних ударів і не бракувало, але «пострілам» суперників, зокрема Срни, бракувало влучності.

А в середині тайму рейд Селезньова до штрафного суперників намагався у кидку перервати Тлумак. Нападник гірників, який в останніх матчах не часто потрапляв до стартового складу, повалився на газон, і арбітр призначив пенальті. До «позначки» підійшов Дуглас і розвів м'яча та воротаря у різні кути.

Гості могли подвоїти рахунок , коли Мхітарян, замикаючи флангову передачу з лівого флангу Вілліана, влучив у хрестовину воріт. А під кінець тайму ударом сходу намагався завершити атаку Ткачук, але м'яч пролетів мимо цілі.

Другий тайм знову активніше почали гості, і Мхітарян та Степаненко пробивали впритул зі штангою воріт. А черговий небезпечний удар Мхітаряна чудово парирував Тлумак. «Карпати» поступово зуміли нав'язати суперникам свою гру, і вже Рибка почав рятувати свою команду від неприємностей, зокрема парируючи удари Батисти та Лукаса.

А потім арбітру Ваксу знову довелось вказувати на «позначку», цього разу за гру рукою Мілошевіча. Стандарт взявся виконувати Фернандіньо і також свого шансу не втратив. Другий гол з пенальті, ще й пропущений на своєму полі, в певній мірі деморалізував команду господарів.

І «помаранчево-чорні» знову скористалися неузгодженими діями в обороні львівської команди. Тож дубль оформив Селезньов, а Мхітарян з чергової спроби таки зумів збільшити свій гольовий реєстр в чемпіонатах Україні.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Карпаты» - «Шахтер» - 0:5

«Карпаты»: Тлумак, Балажиц, Ощипко, Милошевич, Гирский, Ткачук, Голодюк (Озаркив, 73), Худобяк, Лукас (Петривский, 86), Батиста, Кополовец (Гурули, 72)
«Шахтер»: Рыбка, Ракицкий, Кучер (Хюбшман, 74), Шевчук, Срна, Степаненко, Фернандиньо (Дентиньо, 76), Мхитарян, Виллиан, Дуглас Коста, Селезнев (Адриано, 68)
Судья: Юрий Вакс (Симферополь)
Дуглас Коста (24, с пенальти), Фернандиньо (58, с пенальти), Селезнев (65), Селезнев (67), Мхитарян (75).
Тлумак (23), Голодюк (57), Батиста (71) - Селезнев (27).

Удары (в створ): 4 (3) - 14 (10).
Угловые: 1 - 6.
Офсайды: 0 - 5.

Зрителей: 15.000
Оценка поля: 4
Честная игра: 6,750 - 8,500.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

Sport.ua

0:1.Дуглас Коста


0:2.Фернандиньо


0:3.Селезнев


0:4.Селезнев


0:5.Мхитарян

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 09:05 0

Наставник юношеской сборной Украины Юрий Мороз определился с заявкой на Евро U-17

Комментарии