U-19: украинцы выходят в элит-раунд

Побед над Казахстаном и Македонией оказалось достаточно

У суботу, 12 листопада, юнацька збірна України, складена з футболістів 1993 року народження, здобула другу поспіль перемогу у відбірному раунді ЧЄ-2012 (U-19), що проходить у Македонії. Цього разу підопічні Олега Кузнецова поклали на лопатки господарів турніру, гарантувавши собі путівку до еліт-раунду.

Синьо-жовті дуже швидко повели в рахунку. Вже на 11-й хвилині з пенальті відзначився півзахисник донецького «Шахтаря» В'ячеслав Чурко, який аналогічним чином вивів свою команду вперед у минулому турі проти казахстанських однолітків (2:0).

Попри ігрову перевагу, українцям довгий час не вдавалося засмутити голкіпера суперників Столе Димитрієвськи, доки їм не допоміг у цьому Горан Здравеськи. На 61-й хвилині півзахисник автоголом подвоїв перевагу команди Кузнецова. Ну а остаточний рахунок під кінець установив хавбек «Буковини» Борис Орловський. Зазначимо, що в наступному турі, у вівторок, українці зустрінуться зі швейцарцями, котрі в паралельному поєдинку здолали казахстанців − 2:0.

Україна (U-19) − КЮР Македонія (U-19) − 3:0
Голи:
1:0 Чурко (11, з пенальті), 2:0 Здравеськи (61, автогол), 3:0 Орловський.
Україна: Ткаченко (Волинець, 59), Писко, Приндета, Вакуленко (Братков, 69), Тащі (Малиновський, 55), М'якушко, Кулач, Чурко, Акубардія, Трубочкін, Орловський.

ФФУ

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 18 мая 2024, 20:53 0

Команда Первака поборется за выход в УПЛ