Андрей ГУРСКИЙ: «Карпаты - команда высшего уровня»

Футболисты и тренеры «Прикарпатья» поделились впечатлениями о матче с «Карпатами»

Андрій ГУРСЬКИЙ, захисник «Прикарпаття»

- Сподобался гра. «Карпати» - команда вищого рівня. А ми вже давно не були на таких стадіонах, у другій лізі таких нема. Голвне, що ми отримали задоволення від двосторонки. Добре, що ніхто не травмувався, за виключенням Озарківа. А так все супер.

- Особлива мотивація була, адже «Карпати» - колишня команда...
- Я б не сказав. У кожній грі треба віддаватися, показувати свою майстерність. Але ми приїхали до Львова, додому, тому хотілося зіграти якнайкраще.

- Як тобі теперішні «Карпати»?
- Я бачу, що команда вилазить з ями. Це помітно. Переконаний, що все буде добре. Бажаю «Карпатам» удачі та майбутніх перемог.

Олег ВЕПРИК, півзахисник «Прикарпаття»

- Як заїхав на стадіон, то одразу згадав, як колись тут грав. Але нічого, життя триває... Цікаво було порграти проти колишньої команди, хоч я тільки пару хлопців знаю - з ким раніше виступав. Різниця між вищою і другою лігою є, але не дуже велика (сміється). Можливо, «Карпати» на нас так налаштувалися, бо ми слабші. В принципі, нас вже майже розпустили, ми практично тиждень нічого не робили. А зараз усі по домам роз'їхалися, всі львівські тут і залишаються.

Петро КУШЛИК, головний тренер «Прикарпаття»

- Загалом нормальна гра. Особливо в першому таймі, у нас були моменти, але не змогли забити пенальті. Хлопці вже практично однією ногою у відпустці. Тому таким чином трохи підтримували форму. Я вважаю, що спаринг був непоганим. Тим більше, що у нашій команді було багато колишніх гравців «Карпат». Я їм казав, що вони грають вдома, тому мають показати свої кращі якості. За короткий проміжок часу колишні карпатівці влилися в нашу команду і потсійно додають - Гурський, Сагайдак додав непогано, Омельченко після травми відновився, молодий Ільчишин. Як будуть працювати, то все буде гаразд.

Інформаційний центр ФК «Карпати»
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хоккей | 05 мая 2024, 08:55 4

Венгрия и Словения повысились в классе по итогам выступлений в Дивизионе 1A

Комментарии