Черноморец - Карпаты: болельщики все-таки едут в Одессу!

Но информации о билетах на гостевой сектор пока нет

ГО «Завжди Вірні» організовує автобусну поїздку на поєдинок 17-го туру «Чорноморець» - «Карпати», що відбудетеся в суботу, 19 листопада, в Одесі. Вартість мандрівки в обидві сторони становить 300 гривень. «Завжди вірні» наполегливо рекоментують фанатам не їхати до Одеси іншим транспортом, оскільки, в такому випадку, існує реальна загроза не потрапити на стадіон.

Наразі достовірної інформації щодо квитків на гостьовий сектор нема, але «Завжди вірні» наголошують, що організована група у будь-якому випадку зможе потрапити на стадіон і підтримати улюблену команду.

Останній термін здачі грошей на автобусну поїдку - 14 листопада. Гроші можна здати 11 листопада в офісі ГО «Завжди вірні» (пл. Міцкевича 6/7 (4-ий поверх) з 17.00 до 20.00 або 14 листопада у тому ж місці, у той же час.

«До Одеси поїдуть культурні ультрас, яких буде супроводжувати міліція. Зі свого боку ми зробимо все можливе аби цей виїзд був максимально толерантним та безпечним. Одеська сторона не має права нас не пустити на стадіон» - сказав заступник голови ГО «Завжди вірні» Джордан.

Інформаційний центр ФК «Карпати»
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 07 мая 2024, 15:27 0

«Красные дьяволы» проиграли в последнем матче АПЛ

Комментарии