З 20 по 21 травня відбудуться перехідні ігри за право змагатись в наступному сезоні у Суперлізі

З 20 по 21 травня 2006 року у Києві в Спортивному комплексі „СОКІЛ”, що за адресою: вул. Мельникова, 4 відбудуться перехідні ігри за право змагатись в наступному сезоні у вітчизняній волейбольній Суперлізі

З 20 по 21 травня 2006 року у Києві в Спортивному комплексі "СОКІЛ", що за адресою: вул. Мельникова, 4 відбудуться перехідні ігри за право змагатись в наступному сезоні у вітчизняній волейбольній Суперлізі.

По закінченню двох турів фінального етапу Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Вищої Ліги, перше місце зайняла команда з Івано-Франківська "Факел НТУНГ" - це дало їй можливість автоматично перейти до Суперліги нового сезону. За регламентом цього Чемпіонату команда, що посіла друге місце у турнірній таблиці, теж матиме шанс потрапити до Суперліги, за умови, що вона отримає перемогу над командою Суперліги, яка займає передостаннє місце. На передостанньому 7 місці Суперліги знаходиться команда з міста Макіївки "ЗАРЕВО".

Отже, у матчах за вихід у Суперлігу Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд боротимуться: команда "ЛОКОМОТИВ" (м. Київ) - команда "ЗАРЕВО" (м. Макіївка).
Розклад змагань: у суботу, 20 травня о 16-00, та у неділю 21 травня об 11-00.

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 02 мая 2024, 04:34 3

В ближайшее время Карло Анчелотти решит, кто будет играть против «Кадиса»