Українські боксери отримали обіцяне

Азаров вручив ордери від квартир нашим чемпіонам

Прем'єр-міністр України Микола Азаров вручив ордери на квартири переможцям та призерам чемпіонату світу з боксу 2011 року, а також головному тренеру Національної збірної України.

Ордери на квартири отримали Василь Ломаченко, Тарас Шелестюк, Євген Хитров, Олександр Усик, Денис Берінчик і тренер збірної Дмитро Сосновський

«Вперше в історії українського спорту наша команда завоювала такий великий успіх. Вас вже привітав Президент, а тепер черга уряду. Ми бажаємо вам великих успіхів, здоров'я і благополуччя. Хочемо, щоб ваша спортивна кар'єра тривала якомога довше, щоб ви могли прославляти свою державу» - сказав Азаров.

Головний тренер збірної Дмитро Сосновський так прокоментував подію: «Наразі нам видали ордери на квартири, проте самих квартир ми поки що не маємо. Нам пообіцяли, що переможці чемпіонату світу та головний тренер мають отримати трикімнатні квартири, Денис Берінчик, як срібний призер, отримає двокімнатну квартиру. Відтепер нам необхідно йти з ордерами до губернаторів своїх областей та узгоджувати ще багато питань, щоб умови для проживання нам були надані згідно обіцянок Президента. Від усієї команди я хочу висловити слова подяки Президенту України Віктору Януковичу, прем'єр-міністру України Миколі Азарову, першому віце-прем'єр-міністру, міністру економічного розвитку і торгівлі Андрію Клюєву, президенту Федерації боксу України Володимиру Продивусу за їх допомогу та вклад у розвиток любительського боксу на Україні!»

fbu.net.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 02 мая 2024, 22:26 4

Тренер «Ливерпуля» может занять руководящую должность в немецком клубе

Комментарии