Виктор ЯНУКОВИЧ: «Мы не должны экономить»

Сумма подготовки к Олимпиаде-2012 составит 420 миллионов гривен

Президент України Віктор Янукович наголошує на необхідності належного фінансування підготовки до літніх Олімпійських ігор 2012 року, що відбудуться в Лондоні.

Про це він заявив під час зустрічі з переможцями та призерами чемпіонату світу 2011 року з боксу, участь в якій також взяли Радник Президента України, президент НОК Сергій Бубка, Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник, голова Державної служби молоді та спорту Равіль Сафіуллін.

«На наступний рік розрахункова сума фінансування підготовки до Олімпійських ігор становить близько 420 мільйонів гривень. Із них виділена - умовно кажучи - половина. Ми не повинні все відкладати на останні дні», - наголосив Глава держави, звертаючись до першого віце-прем'єр-міністра України Андрія Клюєва. Президент також відзначив, що пропозиції підготовлені Сергієм Бубкою знайшли повну підтримку і були передані на опрацювання Уряду країни.

«Економити на олімпійській підготовці ми не повинні. Тому що олімпійські бази і далі будуть слугувати нашим спортсменам», - зауважив Президент.

Віктор Янукович високо оцінив перемогу національної збірної України з боксу на чемпіонаті світу-2011. Глава держави наголосив, що окрім світової спортивної слави, українські боксери отримали ще й ліцензії на участь в Олімпіаді-2012 року в Лондоні.

НОК України
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 01 мая 2024, 01:05 1

Карло не обвинил кого-то конкретно, но заявил, что игроки действовали плохо

Комментарии