Неизвестный стрелял в главного тренера Буковины!

Вадим Заяц ранен в колено

Приблизно о 13.00 годині, біля власного будинку на вулиці Достоєвського в Чернівцях невідомий чоловік здійснив постріл у головного тренера «Буковини» Вадима Зайця, коли той сідав у автомобіль.

Постріл було здійснено у дверцята автомобіля, коли Вадим Заяць сідав за кермо. Кулі прошили двері і потрапили тренерові «Буковини» у коліно. Після пострілу невідомий зник з місця події. Перед замахом рушницю він витягнув з поліетиленового мішка. Вадима Григоровича карета швидкої доставила в лікарню. Лікарями було виявлено 6 дробинок, які потрапили в коліно потерпілого.Життя головного тренера «Буковини» в безпеці. У лікарні вже побував президент ФСК «Буковина» Василь Орлецький, який побажав нашому тренерові швидкого одужання.

Цікаво, що сьогодні Вадим Григорович встиг провести чергове тренування чернівецької команди на СОУ «Буковина», яке було призначене на 11.00. Після цього Вадим Заяць вирушив додому, а вже згодом збирався їхати по справах.

Мотиви вчинку зловмисника наразі невідомі. На місці події працюють слідчі, в район замаху прибуло вище керівництво прокуратури і обласної міліції. Рух транспорту у житловому мікрорайоні блоковано міліціонерами. У Чернівецькій області оголошено операцію «Перехоплення».

www.fcbukovyna.com

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 19 мая 2024, 02:27 7

Происходит супербой за абсолют

Комментарии