«Мама, тато, я – спортивна сім’я»

14 травня Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з Всеукраїнським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проводить фінал Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я» з нагоди Міжнародного дня сім’ї

Прес-реліз

Оскільки минулорічними переможцями фестивалю стала команда із Сумської області, то цьогорічний фінал пройде у місті Суми. У фестивалі приймають участь 28 команд. 26 команд обласних центрів фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» та 2 команди районів міста Києва.

Сім'ї-учасниці будуть змагатися у спритності, влучності, кмітливості - в спортивних естафетах та ерудиції у вікторині.

В рамках проведення цього заходу щорічно привертається увага держави та громадськості до проблем формування здоров'я, популяризації здорового способу життя в колі сім'ї та родини, організації активного сімейного дозвілля, підвищення ролі сім'ї в системі фізичного виховання населення, формування у населення потреби до занять оздоровчою фізичною культурою у колі сім'ї.

Ласкаво просимо до Сум - міста, з якого вийшли у великий спортивний світ багато олімпійців. Шлях до олімпійських вершин починається з масового спорту. Для того, щоб стати чемпіоном, треба оволодіти майстерністю перемагати. З перших кроків у спорті, підіймаючись сходинками майстерності, готуючись до штурму спортивних висот, завжди мрійте про перемогу, і ця мрія буде вічним двигуном, який не дасть вам зупинитися.

Спорт - об'єднує народи, але в завзятій боротьбі перемагають найсильніші. Тож бажаємо всім учасникам змагань яскравих виступів, високих результатів, цікавого спілкування та бажання знову повернутися на спортивні арени Сумщини!
Источник Динамо Киев от Шурика
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хоккей | 01 мая 2024, 14:43 8

Четвертый матч чемпионата мира по хоккею