Внимание! Ищите женщину!!!

Сподіваэмося, що разом ми зможемо обрати саме ту дівчину, яка успішно пройде кваліфікаційну сесію ...

"Як ви знаєте, 2011 рік став роком нового народження автомобільного спорту в Україні завдяки проведенню на території АР Крим 4-го етапу Інтерконтинентального чемпіонату з ралі «IRC Prime Yalta Rally». Видатні спортсмени, представники світових ЗМІ та тисячі вболівальників з усього світу не тільки спостерігати захоплюючі спортивні змагання, але й познайомились з Україною, Кримськими серпантинами та чарівною природою цього краю.

Проведення події світового рівня стало іспитом не тільки для Автомобільної Федерації України та компанії «Червоненко Рейсінг», але й для всіх нас - прихильників автоспорту. Можу запевнити, що ми його успішно здали, а наша країна увійшла до вищої ліги автомобільного спорту.

Тільки-но завершені перемовини з представниками ФІА (Міжнародна Автомобільна Федерація) дають нам наступний шанс: я, як Президент ФАУ, оголошую старт відбіркової кампанії серед жінок-автоспортсменів для участі у Кубку Scirocco R-Cup, яка проходить в рамках спільної програми Комісії ФІА «Жінки в автоспорті» (WMC) та «Volkswagen Motorsport».

Для участі в зазначеній серії будуть обрані 10 з 12 найшвидших жінок з усього світу, а компанія «Volkswagen Motorsport» забезпечить фінансування участі та надасть гоночний автомобіль для найкращої з них. Я сподіваюсь, що разом ми зможемо обрати саме ту дівчину, яка успішно пройде кваліфікаційну сесію та отримає можливість виступати у міжнародних серіях та Чемпіонатах ФІА!"

Президент ФАУ Є.А. Червоненко

Умови подання заявки:
- Рік народження - 1987-1995;
- Досвід участі у професійних змаганнях з картингу та/або кільцевих гонках.
- Кінцевий термін подання біографічної справки - 4 жовтня 18:00

Бланк заявки можна завантажити тут: ЗАЯВКА

Sport.ua
Источник ProFormula eSports
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Теннис | 08 июля 2024, 17:06 28

В следующем раунде Элина сразится с главной фавориткой турнира