Ярослав ХОМА: «Могу понять состояние львовян»

Экс-футболист «Карпат» и «Волыни» хочет, чтобы в следующем туре клубы сыграли вничью

Екс-гравець «Карпат» та «Волині» Ярослав Хома хоч і народився на Львівщині, зараз мешкає у Хмельницькому. Від великого футболу півзахисник відійшов, але продовжує слідкувати за матчами колишніх команд. У суботу він дивитиметься за матчем «Карпат» та «Волині».

- При нагоді, звичайно, переглядаю матчі і «Карпат», і «Волині». У львів'ян зараз спад, гра є, а результату нема. Хоча я думаю, що результат все-одно прийде. Можу зрозуміти стан карпатівців - їм зараз психологічно важко. Треба виграти кілька матчів і тоді стане легше.

- Щоб ви їм порадили?
- Насамперед, не падати духом, продовжувати наполегливо тренуватися. Ну, і мабуть не закриватися так, як це було у матчі проти донецького «Металурга». Зрозуміло, що «Карпатам» потрібен був результат, але якби вони не закрилися, то могли б виграти 2:0, а не програти.

- У «Волині» схожі проблеми?
- «Волинь» почала непогано, а потім пішов спад. Думаю, Віталій Кварцяний проводить експерименти, тому це впливає на результат. Вже скільки матчів лучани не можуть виграти.

- Видно, що про «Волинь» ви говорите з не меншою теплотою, аніж про «Карпати»...
- Так, це дві команди, в яких я грав. Тому мені б хотілося, щоб суботній поєдинок закінчився миром. Нехай наші команди набирають очки на сході. Але я переконаний, що в Луцьку буде дуже принциповий матч, дербі. Так завжди було.

- Зокрема, коли і ви грали у дербі?
- Я грав за «Карпати» проти «Волині». Пам'ятаю, що в Луцьку було дуже важко, через різні обставини - психологічний тиск, суддів... Але за часів Івана Голаца ми там, здається, перемогли 1:0. Правда, зараз «Волинь» більш виїзна команда, вдома їм не часто вдається перемогти. Тому, можливо, доля цього разу усміхнеться саме «Карпатам».

Інформаційний центр ФК «Карпати»
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 19 мая 2024, 02:27 7

Происходит супербой за абсолют

Бокс | 19.05.2024, 11:37
Комментарии