Олег КОНОНОВ: «Мою судьбу будет решать руководство клуба»

Тренер «Карпат» не считает, что результат матча с «Металлургом» (2:1) по игре

- Я розумію, що в футболі головне результат. Рахунок на табло, ми програли 2:1, але сама гра абсолютно не диктувала такого результату. Ми створили достатньо гольових моментів, які не реалізували. Припустились же двох помилок, після яких нам забили, більше нічого і не пригадати, максимум ще один гострий момент був біля наших воріт.

Ми абсолютно чітко розуміємо, в якому турнірному становищі перебуваємо. З цього стану ми виходимо, тренуємося, проводимо низку заходів. Звісно, не все так швидко відбувається, як би нам хотілося. Однак навіть нинішня гра, при тих футболістах, що сьогодні грали, достатньо молодих футболістах - Гірський сьогодні дебютував, відігравши всі 90 хвилин, Мартинюк, яким я задоволений, за ними майбутнє «Карпат»…

Що стосується моєї долі, все вирішуватиме керівництво. В будь якому випадку в мене достатньо міцний характер, здаватися я не буду і робитиму все для того, щоб виправити становище. А далі все залежатиме від тих подій, що будуть вже у Львові.

- Поруч з вами на тренерській лаві сидів Юрій Дячук-Ставицький. Яка його місія?
- Я давно хотів, аби Юрій Михайлович повернувся. Це знакова фігура для клубу, заслужений тренер України, він допоможе нашій команді у непрості часи.

Sport.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 20 мая 2024, 09:55 13

Украинский боксер возглавил рейтинг после победы над Фьюри

Комментарии