Володимир ШАРАН: «Команда готова до наступних баталій»

ПФК «Александрия» – «Кривбасс» – 1:1. Послематчевая пресс-конференция

Юрій Максимов, головний тренер «Кривбасу»:

- Гра була хорошою. У другому таймі наші гравці дещо підсіли, бо грали на Кубок 120 хвилин. З третього на четвертий день важко грати. Хтось пропускає матчі за перебір карток, хтось - через травми. У нас немає довгої лавки. Фізичні кондиції підвели. У нас багато травмованих гравців, а ті, хто вийшов на заміну, нехай не гніваються на мене, не підсилили гру, не допомогли команді.
Мене цікавить більше відповідь на питання, чому що гравець маючи червону картку, виходить на поле. Що це за правила в ФФУ? Як вона могла пропустити? Не знаю, навіщо тоді правила існують?

Володимир Шаран, головний тренер ПФК «Олександрія»:

- Сказати, що задоволені цим результатом, я не можу, бо націлювались лише на перемогу. Гра склалася так, що ми по ходу матчу відігрувалися. Це сказалося в психологічному аспекті, але я вдячний хлопцям, що вони проявили характер, самовіддачу, бажання перемогти, бажання зіграти позитивно. Цей гол додав нам тільки сили, і кінцівку матчу ми провели на хорошому рівні. Це означає, що команда фізично нормально готова до наступних баталій, бо думав, що вони не готові весь матч відіграти, але вони довели протилежне. Це радує і вселяє надії на майбутні матчі. Коли після матчу аплодують вболівальники, - повірте, душа радіє, це головне для нас, для президента. Заради цього треба краще грати.

www.pfcalexandria.com.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 22 мая 2024, 12:12 0

Экс-соперник украинского боксера поделился мыслями о бое

Комментарии