Горан ПОПОВ: «Победа над Шахтером добавит нам уверенности»

Защитник «Динамо» поделился впечатлениями от последних матчей команды

Футболіст «Динамо» Горан Попов, що грає на позиції крайного захисника, дав інтерв'ю сайту Sport.ua.

«Вчора ми мали багато моментів, в яких могли забити голи, але потрібна концентрація нашим нападникам»,- прокоментував Горан ситуацію із малою результативністю команди.

«Всі вчора бачили, скільки моментів ми мали, які нагоди були у Брауна Ідейє, Артема Мілевського, Андрія Ярмоленко, але нам не вистачило фарту. Ми мали ігрову перевагу вчора, але коли ти не забиваєш, команда супротивника може тебе покарати. А в другому таймі вони почали грати сильніше, і я вже боявся, щоб рахунок не був 2-2. Грати було трішки тяжко, було дуже жарко й поле не було хороше. Але, слава Богу, все добре закінчилося »,- прокоментував македонський легіонер гру із Черноморцем .

«Матч проти «Сток Сіті» також не був легкий. Футболісти грали в чисто британський футбол: далекі паси, сильний захист. Ми мали перевагу як і у володінні м'яча, так і мали більше моментів забити гол. Але пропустили швидку контратаку, і нам забили гол. «Сток Сіті» грали трішки жорстко, щоб зберегти рахунок, але це їм не вдалося, і ми забили гол »,- розповів Горан про ситуацію в матчі Ліги Європи.

«Ми зараз йдемо пліч-о-пліч із Шахтарем, ми непогано розпочали цей сезон і хочемо виграти ще більше трофеїв. Але для впевненості нам потрібно у суботу вигравати у Шахтаря в Києві, це нам додасть впевненості»,-сказав про мету на наступний матч, і на увесь чемпіонат України.

Дякуємо Горану Попову за інтерв'ю і бажаємо йому та «Динамо» хорошої гри та великих перемог.

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 22 мая 2024, 01:54 12

Украинец победил Тайсона и стал абсолютным чемпионом мира в хевивейте

Комментарии