Игорь ТИМЧЕНКО: «Это был самый тяжелый матч Оболони»

Киевлянам повезло в поединке с «Карпатами», считает футболист

- Дуже важкий матч. За весь час, що я граю за «Оболонь», цей насправді був найважчий. У першому таймі була більш-менш рівна гра, а в другому, чесно кажучи, «Карпати» нас перегравали. Але головне те, що у нас є команда. І не тільки тоді, коли все вдається, але й тоді, коли нічого не виходить. Ми відчували підтримку один одного, билися за це очко і здобули його. Скажу чесно, що сьогодні нам пощастило. Але зате в інших матчах нам не щастило.

- «Оболонь» часто нарікала на суддівство. Сьогодні вилучили вашого гравця...
- В цій грі не відчувалася суддівська упередженість. Не було результативних помилок. Вилучили нашого гравця і гравця «Карпат». А от в інших матчах - там справді були помилки, які вплинули на результат. Через це нам зараз важко, бо нема перемог, а є страх помилитися. Якби судді ставилися до нас по-іншому, ми були б на кращому місці.

- До Львова ви їхали за нічиєю?
- Ні, ми виходили з думкою про перемогу. Але ж ніхто не знав, як буде складатися гра. Вийшло ж, що ми задоволені нічиєю. Ну, принаймні, у мене таке внутрішнє відчуття, бо «Карпати» нас перегравали. Нам багато чого не вдавалося, але ми старалися і билися.

- «Оболонь» - чи не єдина команда, яка робить енергетичне коло разом з тренером...
- Це ще раз говорить про те, який у нас дружній колектив. Як сім'я! Де я не грав, але такого внутрішнього комфорту не бачив. В інших командах я відчував себе легіонером. А тут ставлення зовсім інше. Ми один за одного б'ємося. Думаю, зі сторони це видно.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 09 мая 2024, 00:01 68

Мадридский клуб стал финалистом Лиги чемпионов