Карпаты – Оболонь – 0:0

Перевагу у голи так і не матеріалізували + ВИДЕО

Надважливий для обох суперників поєдинок команди почали на невисоких швидкостях. Як і належить господарям, карпатівці більше володіли м'ячем і намагалися швидко матеріалізувати свою ігрову перевагу. Проте лише в середині тайму реальну нагоду змінити нулі на табло втратив Лукас, удар якого у неймовірному кидку парирував досвідчений Віталій Рева. Гості ж відповіли дальнім, але неточним ударом Ігоря Пластуна.

Напруга на полі зростала і відбивалась на діях гравців обох команд . Як наслідок, після серії жовтих карток арбітру матчу Юрію Мосейчуку довелось під кінець тайму втихомирювати пристрасті на полі і з допомогою червоних. Тож по черзі залишили поле Ігор Тимченко (після двох попереджень) та Роша Батиста.

Тож другий тайм обидва суперники, які скучили за перемогами, розпочали у меншості з більшим простором для атак. І пожвавлення на трибунах викликав удар захисника Грегора Балажіца, з яким Рева не впорався і перевів м'яч на кутовий. Виділимо і постріл Артема Федецького, але досвідчений кіпер «Оболоні» вкотре рятує «пивоварів» від неприємностей.

Міг відзначитись і джокер Олега Кононова Кристобаль, якого виводив на ударну позицію Александр Гурулі, але знову воротар став переможцем напруженого двобою. А одну з атак дальнім ударом намагався завершити і центральний захисник Борха Гомес, проте Рева без проблем заволодів цим м'ячем.

Останні хвилини поєдинку пройшли в безперервних атаках «Карпат», які так і не зуміли матеріалізувати свою перевагу у конче потрібну перемогу і зробити подарунок своєму наставнику з нагоди 100-го матчу. Зрештою, футбольне життя продовжується….

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Карпаты» - «Оболонь» - 0:0

«Карпаты»: Тлумак, Гомез, Федецкий, Балажиц, Петривский, Годвин, Худобяк (Кристобаль, 67), Голодюк, Лукас (Гурули, 77), Батиста, Зенев (Воронков, 64)
«Оболонь»: Рева, Романюк, Леонидов, Пластун, Сапай, Лупашко, Б. Баранец (Сибиряков, 55, Барилко, 86), Г. Баранец (Панас, 74), Толстяк, Тимченко, Мандзюк
Арбитр: Юрий Мосейчук (Черновцы)
Предупреждения: Годвин (30), Федецкий (40), Петривский (45), Голодюк (78) - Тимченко (4), Романюк (28), Толстяк (29), Г. Баранец (70), Барилко (94).
Удаления: Батиста (40) - Толстяк (36)

Удары (в створ): 7 (6) - 3 (0).
Угловые: 6 - 0.
Офсайды: 5 - 2.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные будут сверены с официальными после их публикации.

Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 28 сентября 2024, 07:16 4

Энтони неожиданно уступил Даниэлю в бою за титул IBF

Комментарии