Тарас КАБАНОВ: «Была уверенность, что не проиграем Карпатам»

Воспитанник «Карпат» забил в ворота своей бывшей команды

До матчу в Олександрії вихованець «Карпат» Тарас Кабанов своїй рідній команді ще не забивав. Його зоряний час прийшов після подачі кутового - форвард вдало підставив голову під м'яч, який по дивовижній траєкторії залетів у ворота. Після матчу нападник «Олександрії» розповів про свої враження від поєдинку.

- Гра вийшла досить непогана. Думаю, що результат закономірний, обидві команди на нічию награли. І «Карпати», і «Олександрія» хотіли перемогти і не хотіли програвати. Було багато боротьби, емоцій, можливо, це трішки заважало самій грі і зробило її не такою видовищною. Але якщо брати по моментах - то нічия справедлива.

- В останній розмові ви сказали, що гра проти «Карпат» не буде відрізнятися для вас від інших матчів. Однак судячи з того як ви раділи після забитого гола, можна подумати, що ви трохи лукавили...
- Я просто радів, що ми зрівняли рахунок. Наша команда не хотіла поступатися. Але якогось супернастрою не було - я не ставив собі за мету забити саме «Карпатам». Просто приємно забивати, будь-кому. А те, що бачили глядачі - емоції, не більше.

- Ваш гол - це домашня заготовка?
- Кожна команда працює над стандартами. Тут секретів нема - хтось розігрує так, хтось по-іншому. Ми десь зробили ставку саме на такий розіграш.

- Коли ви готувалися до матчу проти «Карпат», Володимир Шаран звертав увагу на те, що «Карпати» не рідко пропускають після стандартів?
- Так, ми переглядали ігри «Карпат», вивчали їхні сильні і слабкі сторони. На стандартах робили акцент і скористалися з того, що мали.

- Коли Батіста забив гол, у вас не було фаталістичних настроїв?
- Ні, навпаки. Була впевненість, що ми не програємо цей матч. Нас підганяли уболівальники і десь відчувалося, що не маємо поступитися.

- Володимир Шаран сказав, що планував тримати вас на полі до 60-ої хвилини. Ви ж провели увесь матч...
- Тренеру видніше: хто як викладається, хто як працює на тренуваннях. Я старався і виконував свою роботу. Хоч, зізнаюся, грати усі 90 хвилин було тяжкувато.

- Очевидно, для «Олександрії» ця нічия мала не так турнірне значення, як психологічне...
- Так і є. Після поразки від «Металурга», коли ми провалили другий тайм, нам треба було отримати заряд впевненості. Бо відчувався психологічний надлом. Ця нічия, я сподіваюся, має усе стабілізувати і зробити так, щоб таких провалів більше не було.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ