О. КОНОНОВ: «Я знаю причини, що привели до нашого положення»

ПФК «Александрия» – «Карпаты» – 1:1. Послематчевая пресс-конференция

Олег Кононов, головний тренер «Карпат»:

- Гра була дуже швидкісною, було багато браку в гравців обох команд. Це пояснюється тим, що обидві команди хотіли виграти. Футболісти більше працювали на емоціях. Звідси і велика кількість браку. Нам не вдалось утримати рахунок, на жаль. У цілому я не можу сказати, що занадто задоволений грою. Не можу сказати, що все в нас було добре. Мабуть і результат матчу відповідає тим подіям на полі, які відбувалися протягом матчу.

Я знаю причини, що привели до нашого положення, але я на них не хочу зупинятись. Завдання команди залишається незмінним - посісти в чемпіонаті місце не нижче місця минулого сезону. Хотілося, щоб ті позитивні напрацювання, які ми маємо на тренуваннях, втілювались безпосередньо під час проведення матчу.

Ваша команда справила на мене дуже хороше враження. Я дивився на гру. Мені сподобалась команда з перших турів, тренер хороший, вболівальник, якщо зважити ще й на чудові умови в клубі, бажаю команді вдалих виступів у Прем`єр-лізі.

Володимир Шаран, головний тренер ПФК «Олександрія» :

- Результат закономірний. Нічийний, ми нічим не поступались, навпаки, в першому таймі грали краще, ніж «Карпати». Та в другому таймі розпочинаємо показувати іншу гру. А потім, хлопці включають внутрішні резерви і досягають бажаного результату. Хотілося б більшого, та для цього потрібен час. У цілому я задоволений грою команди. Самовіддачею, бажанням грати.

Калоуда довго не грав, тому чекаємо від нього з кожним матчем кращої гри, а так самовіддача в нього присутня. Стосовно двох матчів з» Арсеналом», вважаю, що хороший жереб. Не буде переїздів, ми будемо старатися показати хороший футбол, до того ж підтягнуться травмовані гравці. Перед грою, я планував, що Кабанов хоча б 60 хвилин витримав, але сьогодні побачив, що він набув фізичної форми, дуже старався.
Відносно Шевченка - будемо надіятися, що він допоможе команді, бо на зборах він дуже добре себе проявив. Я мав з ним розмову, він дуже розумний, все розуміє і старається робити все, щоб забивати.

www.pfcalexandria.com.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 08:01 0

«Бенфика» с 1963 по 1965 год не проигрывала на протяжении 48 матчей

Комментарии