ЛУБКИВСКИЙ: «Паспортного контроля на матчах Евро не будет»

Директор турнира УЕФА ЕВРО-2012 в Украине о процедуре входа на стадионы во время матчей ЧЕ

Директор турнира УЕФА ЕВРО-2012 в Украине Маркиян Лубкивский прокомментировал процедуру входного контроля на стадионах во время матчей чемпионата Европы.

«Перш за все, хотів би сказати, що ми, як організатори турніру, не плануємо здійснювати паспортний контроль на матчах УЄФА ЄВРО 2012. У контексті проведення Європейської першості з футболу варто звернути увагу на необхідність дотримання вимог УЄФА з безпеки, згідно яких глядачі повинні бути у змозі пройти вхідний контроль протягом однієї години.

Цілком очевидно, що на швидкість проходу глядачів впливають не лише пропускна здатність турнікета, але й швидкість візуального контролю квитка на зовнішньому периметрі безпеки та подальший огляд на предмет наявності заборонених предметів. Зазначені процедури є стандартними для міжнародних матчів найвищого рівня, які проводяться під егідою УЄФА і ми будемо їх дотримуватися.

Впровадження паспортного контролю, без сумніву, істотно сповільнить швидкість проходження глядачів, що в свою чергу призведе до скупчення людей на перед стадіонній площі. Це не лише створить додаткові незручності для вболівальників, але й вимагатиме значного збільшення чисельності стюардів та представників правоохоронних органів для підтримання громадського порядку».

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 19 мая 2024, 02:38 146

В саудовском Эр-Рияде прошло большое шоу бокса

Бокс | 19.05.2024, 11:37