ГУДЫМА: «Так соскучился по футболу, что еле его смотрю»

Нападающий «Карпат» восстанавливается после тяжелой травмы

Молодий нападник «Карпат» Володимир Гудима потрохи оговтується від важкої травми, що її він зазнав на старті сезону. Під час матчу 2-го туру Прем'єр-ліги проти одеського «Чорноморця» форвард вийшов на заміну замість Олега Голодюка, але практично відразу травмувався. У цей момент Олег Кононов вже провів усі заміни, тож Гудима догравав матч буквально на одній нозі.

- У Києві мені зробили операцію, зараз йде процес відновлення, - розповідає карпатівець. - Щодня ходжу до тренажерного залу, працюю з ногою. Виконую усе, що кажуть лікарі. Сподіваюся, що за два-три дні вже почну потрохи бігати. А за два-три тижні, якщо усе буде добре, почну займатися в загальній групі.

- За великим футболом ти, мабуть, встиг скучити?
- Не те слово! Я так за ним скучив, що навіть ледь його дивлюся - так хочеться самому повернутися на поле. Але, звісно, я ходжу на всі домашні матчі «Карпат».

- Судячи з названих тобою термінів, проти «Полтави» у Кубку ти не зіграєш...
- Ні, не зіграю. Думаю, що зможу допомогти команді вже наприкінці вересня.

- А про самого суперника в Кубку ти щось знаєш?
- Практично нічого, окрім того, що це дуже молодий клуб. Торік ми вже грали на цій стадії турніру проти представника Полтавщини, який також виступав у другій лізі. Ми перемогли 5:0. По правді, перипетії поєдинку з «Гірником-Спорт» вже і не згадаю, от тільки запам'ятався мені удар з центра поля - я побачив, що кіпер трохи вийшов з воріт і пробив. М'яч тоді влучив у поперечку...

Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 02:22 0

«Пенсионеры» вместе с Михаилом обыграли «Тоттенхэм» 2:0 в перенесенном матче АПЛ