Сборная Украины U-19 проиграла румынам

Украинцы не использовали свои моменты и пропустили три мяча в концовке поединка

У вівторок, 16 серпня, юнацька збірна України (футболісти 1993 року народження) провела товариський матч проти румунських однолітків. Гра, яка відбулася на базі київського «Динамо» в Кончі-Заспі, завершилася перемогою гостей − 3:1.

Втрачені моменти

Більшу частину ігрового часу територіальною перевагою володіли українці, однак втілити у голи створені моменти їм не вдавалося. Достатньо згадати можливість, яку мав у середині першого тайму Борис Тащі: перекидаючи румунського воротаря, хавбек «Чорноморця» перекинув і поперечину.

Вирішальні контратаки

Підопічні Олега Кузнецова прагнули вирвати перемогу, але наприкінці зустрічі не встежили за румунськими контратаками, три з яких завершилися взяттями воріт Микити Шевченка. Перед фінальним свистком синьо-жовті таки підсолодили гірку пігулку, коли півзахисник київського «Динамо» Віталій Буяльський використав гарну передачу свого одноклубника Олександра Боровика.

Іспит у Сербії

Нагадаємо, що наразі наша команда готується до відбірного циклу ЧЄ-2012 (U-19), який стартує у листопаді. На початку вересня вона вирушить до Сербії, де візьме участь у Меморіалі Стевана Вилотича.

Україна (U-19) − Румунія (U-19) − 1:3
Голи:
0:1 (76), 0:2 (83), 0:3 (90+2), 1:3 Буяльський (90+4).

Україна: Волинець (Шевченко, 46), Балан, Братков, Приндета (Рибка, 66), Чорноморець (Писко, 66), Трояновський (Бохашвілі, 46), Боровик, Буяльський, Чурко (Трубочкін, 79), Тащі (Мякушко, 66), Яковенко.

Sport.ua

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 07 мая 2024, 01:08 0

Украинцем заинтересовался «Ювентус»

Комментарии