Оксана Хвостенко дисквалифицирована на год

Но добытой в Ханты-Мансийске медали украинскую биталонистку пока не лишили

Федерація Біатлону України повідомляє, що сьогодні, 11.08.2011 р., нами була отримана інформація від Дисциплінарного комітету Антидопінгової комісії IBU про те, що Оксана Хвостенко, згідно рішення даної комісії, дискваліфікована на один рік до 13.03.2012 р. за вживання забороненого препарату під час Чемпіонату Світу в Ханти-Мансійську. Ми вже повідомляли про цю ситуацію, пов'язану з Оксаною Хвостенко, на нашому сайті.

Федерація Біатлону України повністю визнає рішення Дисциплінарного комітету Антидопінгової комісії IBU та вважає його справедливим. В свою чергу, Федерація Біатлону України проводить роботу зі спортсменами, тренерами та медичним складом команди, з метою уникнення подібних випадків у майбутньому.

P.S. Окончательные решения по поводу серебряной медали, завоеванной нашей командой в эстафете Ханты-Мансийска, после которой и была взята положительная допинг-проба, а также по вопросу распределения очков в Кубке наций, будут приняты компетентными органами Международной федерации биатлона позднее.

www.biathlon.com.ua

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 02 мая 2024, 21:03 6

«Челси» хочет подписать украинского голкипера

Комментарии