Карпаты всей командой собрались в кино

Сегодня состоится премьерный показ фильма «Последний аргумент» + ВИДЕО

Сьогодні, о 19:10 розпочнеться прем'єрний показ документального фільму «Останній аргумент», який має на меті об'єктивно показати ситуацію, в якій опинилися футбольні фанати українських клубів. Фільм покажуть у кінотеатрі «Кіно» ім. Довженка на Сихові. Другий сеанс фільму розпочнеться о 20:30.

Очікується, що на перегляд документальної стрічки прийде уся карпатівська команда та керівництво клубу. На ранковому тренуванні гравці та тренери «зелено-білих» отримали від фанатів запрошення відвідати кінотеатр. Футболісти, звичайно, охоче погодилися дізнатися більше про тих, від кого йде найбільша підтримка на стадіоні.

Також нагадаємо, що вхід буде безкоштовним, однак відвідувачі сеансів зможуть взяти участь у подвійній благодійній кампанії. У рамках показу відбудеться збір коштів на лікування активного вболівальника «Карпат» Артура «Рижого», а також кожен охочий зможе допомогти у зборі коштів на лікування 2-річного Тимурчика.

«Останній аргумент». Довідка

Серед героїв фільму «Останній аргумент» - вболівальники клубів «Карпати», «Динамо», «Дніпро», «Шахтар», футболісти, тренери, представники Федерації футболу України та міліції. Кожен із них висловлює власну позицію щодо впливу грошей на гру, симуляцій у футболі, залучення легіонерів, а також репресій міліції проти футбольних фанатів. Учасники фільму обговорюють проблеми, що хвилюють всіх їх - засилля легіонерів в українському футболі, проблеми натуралізації гравців, а також наслідки зростаючої комерціалізації футболу. Події на трибунах і поза ними, відданість своєму клубу, думки про наближення чемпіонату Євро 2012, ставлення до міліції та офіційних структур - всі ці теми висвітлені у фільмі тими, без кого ця гра неможлива. Глядачам надається можливість не тільки почути правду від першої особи, але й побачити рідкісні документальні кадри.

Sport.ua

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 22 мая 2024, 10:15 1

Румынский специалист все-таки будет работать на родине

Комментарии