Огнен ВУКОЕВИЧ: «У нас уже нет никакого кризиса»

Полузащитник «Динамо» о матче с «Карпатами»

Хорватський опорник київського «Динамо» Огнєн Вукоєвіч зізнався, що поєдинок проти «Карпат» став дуже важким через складний психологічний стан команди після поразки в Лізі чемпіонів «Рубіну».

- «Динамо» важко почало матч. Гол Шевченка допоміг команді віднайти свою гру?
- Нам не просто було налаштуватися на цей матч перш за все психологічно. Але «Динамо» необхідно було показати свій характер, виграти, взяти три очки і довести, що ми сильніші за «Карпати». Адже поєдинки з цією командою завжди виходять дуже принциповими. Думаю, після цієї гри ми вже остаточно прийдемо до тями і повністю оговтаємося від вильоту з Ліги чемпіонів. Тепер головне - продовжувати в тому ж дусі.

- Чи можна говорити, що «Динамо» вийшло з психологічної ями?
- Думаю, що так. Адже коли виграєш, одразу стає легше на душі і швидше забуваєш навіть про найболючіші поразки. «Динамо» сьогодні виграло, значить у нас вже ніякої кризи немає.

- Удари, схожі на нинішній, коли ти забив, відпрацьовуєш на тренуваннях чи це була імпровізація?
- Так, відпрацьовую. А допомагає мені у цій справі один з наших тренерів Сергій Ребров.

- «Карпати» тебе не розчарували?
- Та ні. Хороша команда. Не знаю, чому вони так погано розпочали чемпіонат. Нам їх обіграти було зовсім не просто. Не думаю, що вони надовго затримаються внизу турнірної таблиці. Адже гра у них є, а перемоги вони рано чи пізно обов'язково прийдуть.

Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 01 мая 2024, 07:19 0

Команды сыграли вничью – 2:2

Комментарии