Ураган – Вісла Кракбет (Краків, Польща) – 5:5

Чемпіон України з футзалу розійшовся миром з другою командою польського чемпіонату

«Ураган» не зумів взяти реванш за минулорічну поразку від краківської «Вісли Кракбет» (6:9), цього разу зігравши в результативну нічию - 5:5. Товариський матч між чемпіоном України та віце-чемпіоном Польщі відбувся у суботу, 6 серпня, в Бєльсько-Бялій і пройшов у звичному форматі, за усіма правилами - 2 тайми по 20 хв. «чистого» часу.

Для франківців це був третій спаринг за останні три дні, тож фізична втома давалася взнаки. Через невелике пошкодження пропускав гру Сімка, а загалом «ураганівський» наставник Сергій Гупаленко використав у цьому поєдинку усіх гравців своєї команди. Стосувалось це й ротації у воротах, де по черзі стояли Ципун, Колток і Щербина.

Перемога могла дістались будь-якій з команд, адже гра нагадувала «гойдалки». В середині першого тайму Цвєлих відповів на гол поляків, втім до перерви «Вісла» забила другий гол - 1:2. На 23-й хвилині кращий бомбардир в історії «Урагану» зумів відзначитись ще двічі, вивівши вперед свою команду та оформивши «хет-трик». Всього через п'ять хвилин бразилець Мукадо збільшив перевагу, зробивши рахунок 4:2.

А далі через дитячі помилки франківці пропустили три м'ячі у власні ворота, тож були змушені рятуватись від поразки. За три хвилини до фінального свистка «Ураган» перейшов на гру з п'ятим польовим, однак в більшості зміг реалізувати лише один момент, коли за 16 секунд до сирени Валенко зробив рахунок нічийним - 5:5.

У неділю в чемпіонів України передбачений вихідний день, а вже наступного тижня підопічні Сергія Гупаленка проведуть ще п'ять матчів у Польщі. 8 і 9 серпня - два спаринги проти «Марвіта» та «Академії», а 11, 12 та 14 серпня - поєдинки турніру «Beskidy Futsal Cup 2011».

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК «Ураган».

Ураган: Ципун (Колток, 14, Щербина, 27) - Карліньос, Тменов, Цвєлих, Мукадо - Кіндратів, Сержао, Шотурма, Біро Жаде - Валенко, Кордоба, Королишин.
Wisła Krakbet: Dworzecki (Nawrat) - Kusia, Szłapa, Mirga, Douglas - Korczyński, Peres, Kiełpiński, Franz - Vahula, Czech, Pater, Szymanowski, Wołoszyn
Голи в «Урагану»: Цвєлих (10, 23, 23), Мукадо (28), Валенко (40).

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Теннис | 05 октября 2024, 17:25 2

Гофф одолела Паулу Бадосу, а Каролина Мухова переиграла Чжэн Циньвень