Карпаты улетели в Дублин

На встречу с «Сент-Патриксом» Олег Кононов взял 23 футболиста

Сьогодні по обіді «Карпати» чартерним рейсом Львів - Дублін полетіли до столиці Ірландії, де завтра на них чекає матч-відповідь третього раунду кваліфікації Ліги Європи сезону 2011/2012 проти тамтешнього клубу «Сент-Патрікс».

Літак із «зелено-білими» на борту вилетів з львівського аеропорту о 15:30. Окрім гравців, тренерів та обслуговуючого персоналу команди в складі карпатівської делегації також працівники клубу, журналісти і група фанатів. Останні разом з вболівальниками «Карпат», що мешкають на теренах Ірландії та Великої Британії мають забезпечити належну підтримку нашій команді у завтрашній зустрічі.

Переліт буде тривати близько чотирьох з половиною годин, тож у Дубліні літак приземлиться орієнтовно о 18:00 за місцевим часом (у Львові буде 20:00).

Олег Кононов взяв до Ірландії 23 гравців:

Воротарі - Андрій Тлумак, Мартін Богатінов, Роман Данкович

Захисники - Артем Федецький, Тарас Петрівський, Іван Мілошевіч, Борха Гомез, Ігор Ощипко, Ґреґор Балажіц, Степан Гірський

Півзахисники - Ігор Худоб'як, Андрій Ткачук, Олег Голодюк, Ярослав Мартинюк, Крістобаль Маркес, Костянтин Кравченко, Ігор Озарків

Нападники - Михайло Кополовець, Сергій Зеньов, Лукас Перес, Андрій Воронков, Герман Пачеко, Павло Гордійчук

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 06 мая 2024, 14:13 5

Александр объяснил западным СМИ, что Василий виноват в этом сам

Комментарии