МУРИЛО: «Дентиньо был моим соседом»

Новичок «Карпат» неплохо разбирается в истории и любит атаковать

На традиційній презентації новачків молодий бразилець Муріло розповів про себе, а також продемонстрував неабиякі історичні знання.

- На початку 70-х років минулого століття «Карпати» грали з «Палмейрасом» - твоїм попереднім клубом. Це була товариська гра, в якій «Карпати» виграли з рахунком 1:0…
- Так, я знаю про той матч. Мені відомо, що під час свого європейського турне єдиний матч «Палмейрас» програв саме «Карпатам».

- Поділись першими враженнями про команду.
- Дуже радий, що приїхав в таку команду, як «Карпати». Вже побачив матч проти «Шахтаря», який мені дуже сподобався. Хочу зробити все, щоб допомогти команді досягати успіхів.

- Бачили твої фотографії з Рональдіньо та Лусіо...
- Коли я грав за молодіжну Бразилії, ми разом з ними тренувалися. Там і сфотографувалися. А Лусіо є для мене прикладом, як у футбольному так і в приватному житті.

- Ти вже встиг потоваришувати з кимось з нової команди?
- Дуже важливо для мене, що в команді грає три іспанці, два бразильці та один аргентинець. Я почуваю себе, як вдома. У «Палмейрасі» теж грають два аргентинці, тож мовних проблем в мене не буде.

- Ти грав у збірній разом з Дугласом Костою. Щось розпитував у нього про «Карпати»?
- Я спілкувався з ним через Інтернет. Розпитував про Україну. Окрім нього, знаю Вілліана, з яким грав в «Корінтіансі». А Дентіньо був моїм сусідом в Бразилії. Тож інформацією я володію.

- Ти завжди грав у захисті? Чи любиш підключатись в атаку й забивати голи?
- Так, я люблю атакувати і забивати голи. Інколи вдавалося забивати з гри, інколи після стандартів. Номінально я захисник, але куди ж без атаки?

- Розкажи про свою сім'ю...
- Мої мама й батько корінні бразильці. Мама працює в банку, а батько був колись футболістом, грав за аматорський клуб. У моєї родини є також іспанське, португальське та італійське коріння.

- Чим цікавишся окрім футболу?
- Все ж футбол забирає більшість мого часу. Але коли є вільна хвилька, люблю порибалити чи посидіти в Інтернеті.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 06 мая 2024, 12:08 6

Известный тренер считает, что коуч рассчитывает получить работу в «Полесье»

Комментарии