К. КРАВЧЕНКО: «Не деньги интересуют, а доверие тренера»

Во Львове представили очередного новичка «Карпат»

На презентації новачків «зелено-білих» генеральний директор клубу Ігор Дедишин вручив футболку під номером 30 талановитому 24-річному плеймейкеру Костянтину Кравченку. Після цього новачок «зелено-білих» поділився думками щодо подальшого майбутнього.

- Я дуже радий, що у мене з'явився шанс пограти в команді з такими амбіціями і такими завданнями. Я зроблю все можливе і неможливе, аби допомогти команді вийти на новий рівень.

- Чи відчуваєш ти голод за великим футболом?
- Неможливо передати його словами. Бували такі моменти, що ледь сльози не текли, коли я дивився зі сторони, як команда грає. Так, у мене були і травми, і помилки... Але зараз я дуже хочу повернутися в футбол, і все для цього зроблю.

- У пресі писали, що тобою цікавляться «Металіст» і «Дніпро». Чому ти вибрав «Карпати»?
- Мене не гроші цікавлять, а довіра тренера. Мені важливо, що тренер мене хоче бачити у команді, що розраховує на мене. Для мене дуже важливо грати у великий футбол. Тому я вибрав «Карпати».

- Як ти почуваєшся у фізичному плані?
- Окрім командних тренувань, я майже рік працював з індивідуальним тренером, пройшов серйозні збори з «Шахтарем». Зрештою, перші ігри покажуть, наскільки я готовий.

- У тебе є можливість привітатися з фанатами і сказати, чого вони можуть від тебе чекати.
- Старання насамперед. Я все зроблю, щоб команда вигравала і здобувала результат. Я сюди приїхав не дурня клеїти, а працювати і допомагати команді.

- Чи плануєш перевезти до Львова свою сім'ю?
- У мене нещодавно народилася дитина. Оскільки через постійні тренування та заїзди не зможу допомагати дружині, вона залишилася у Києві. Там багато родичів, є мати, бабуся, які зможуть більше допомогти.

Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 20 мая 2024, 19:13 12

Украинец вышел на связь и поблагодарил болельщиков за поддержку

Комментарии