Данило АВЕЛАР: «Рад вернуться в Карпаты»

Бразильский защитник не смог закрепиться в составе «Шальке»

Останні півроку лівий захисник «Карпат» Даніло Авелар провів в оренді у німецькому «Шальке» з Гельзенкірхена. Після закінчення терміну угоди молодий бразилець повернувся до Львова.

- Я радий, що пограв в «Шальке», поруч з справжніми футбольними зірками, але також я радий, що повернувся до Львова. Тут я почав свій великий футбольний шлях і не проти його продовжити. У мене були невеличкі канікули, які я провів в Бразилії, але вже зараз я тут і готовий до роботи, готовий допомагати «Карпатам».

- Не важко було повертатися з «Шальке» до України?
- Це моя робота. Намагаюся сприймати усе по-філософськи. Але можу з впевненістю сказати, що часи, проведені в Гельзенкірхені, були просто фантастичними. Я дуже радий, що зміг зіграти в Бундеслізі та виграти Кубок Німеччини. У мене залишилися чудові враження та спогади.

- Мабуть, ще й досвід...
- Звичайно. Там дуже глибоко розуміють гру. А загалом німецький футбол більш інтелігентний, ніж в Україні.

- Чому тобі не вдалося частіше грати за «Шальке»?
- Тут дві причини. Спершу, коли я приїхав до Німеччини, у мене були певні проблеми зі здоров'ям. Тому я трохи лікувався, а вже потім почав тренуватися в загальній групі. Але в цей час в команді вже змінився тренер. Тому і зіграв я всього кілька матчів.

Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 17:27 7

Нападающий вернется в «Брюгге»

Комментарии