Ионуц БАДЯ: «Приятно было обыграть Карпаты»

Главный тренер «Университати» доволен спаррингом против украинского клуба

Коуч румунського клубу «Універсітатя» з Клужа будує нову команду. Зараз перед нею ставлять нові завдання: щоб їх вирішити треба грати проти сильних суперників. Про це Іонуц Бадя розповів Інформаційному центру.

- Спаринг проти «Карпат» - добрий тест для нас, він неодмінно допоможе у нашій підготовці до нового сезону. Суперник мені відомий, я знаю, що «Карпати» кваліфікувалися до Ліги Європи, а ще через Резвана Кочіша. Тому мені було приємно, що «Універсітатя» змогла їх обіграти, хоча і поле було мокре від дощу. Сьогодні ми показали відмінні кондиції, добру швидкість і грамотно зіграли в обороні.

- Справді, ваша команда грала у правильний футбол, хоча ще позаторік виступала у нижчому дивізіоні.
- Я прийняв команду ще у минулому році і нам, спільними зусиллями, вдалося вийти до вищої ліги. Ми відразу ж посіли досить високе 8-ме місце. Але перед нами зараз ставлять куди серйозніші завдання - боротися за місце в першій п'ятірці та національний Кубок. Тому доводиться важко працювати, аби бути готовими до таких завдань.

- На цих зборах «Карпати» вже грали проти румунської команди.
- Так, я бачив їхню перемогу над «Рапідом». Тоді справді був відмінний спаринг з інтригуючим кінцем. Тому хочу побажати «Карпатам» успіхів у Лізі Європи.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 02 мая 2024, 16:20 0

Николай выбирал сердцем

Комментарии