Состоялось заседание Центрального Совета ПФЛ

В ПФЛ приняты новые члены

20 червня у приміщені ПФЛ відбулося засідання Центральної Ради. Основним питанням порядку денного стала підготовка до ХХ Конференції Професіональної футбольної ліги. Зокрема, затверджено її порядок денний:

1. Про зміни у складі Центральної Ради та Дисциплінарного Комітету ПФЛ.

2. Про підсумки Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів ПФЛ сезону 2010-2011 років.

3. Звіт Ревізійної комісії про фінансово-господарську діяльність ПФЛ за період з 1 липня 2010 року по 31 травня 2011 року.

4. Про зміни та доповнення до Статуту ОФК «Професіональна футбольна ліга України».

5. Про нагородження лауреатів сезону 2010-2011 років.

6. Різне.

Також Центральна Рада затвердила основні документи, що визначають діяльність ПФЛ на наступний сезон: Регламент, кошторис, план-календар та Договір з ФФУ про організацію та проведення змагань. Варто також зазначити, що наразі існує два варіанти плана-календаря для другої ліги і остаточна версія стане відома лише після засідання Комітету з атестації. Після цього план-календар, а також Регламент та Договір будуть представлені Виконкому ФФУ для затвердження.

Крім цього рішенням Центральної Ради до складу ПФЛ прийняті наступні футбольні клуби: «Севастополь», «Одеса» (як правонаступник овідіопольського «Дністра»), «Макіїввугілля» Макіївка, «Украгроком» Головківка, «Реал-Фарм» Южний та «Славутич» Черкаси.

www.pfl.ua

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 13:35 5

Команды проведут матч 36-го тура сезона-2023/2024

Комментарии