Игорь Худобяк - лучший игрок сезона в Карпатах!

В голосовании болельщиков Игорь серьезно опередил Федецкого и Кожанова

Голосування, у якому взяла участь рекордна кількість уболівальників, закінчилося. Майже 9 тисяч прихильників «Карпат» протягом місяця обирали кращих гравців «зелено-білих» у сезоні, що закінчився.

Перемогу з серйозним відривом від переслідувачів здобув капітан команди Ігор Худоб'як. За нього проголосувало понад три з половиною тисячі відвідувачів офіційного сайту. На другому місці правий захисник Артем Федецький - понад півтори тисячі голосів. Бронзовим призером став вінгер Денис Кожанов - понад тисячу двісті балів.

«Щиро вдячний усім уболівальникам, які віддали за мене свої голоси. Це дуже приємно. Одначе, якби я голосував в цьому опитуванні, то обрав би таку трійку: Денис Кожанов, Андрій Ткачук, Артем Федецький» - скромно повідав переможець сезону Ігор Худоб'як.

Сьогодні в капітана «зелено-білих» закінчилася відпустка, яка була йому надана у зв'язку з матчами збірних. «Зранку провів з командою перше тренування. Почуваюся добре, за один раз ще «не загнали» (сміється). Трохи вдалося відпочити в Туреччині. Взагалі-то ми планували поїхати до Франції, відвідати Діснейленд, але не вийшло» - підсумував СуперХудік.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 17:27 7

Нападающий вернется в «Брюгге»

Комментарии