Михаил КОПОЛОВЕЦ: «Нужно больше работать над реалезацией»

Вингер «Карпат» стал автором голевой передачи в матче со «Скалой»

У першому таймі одним з найактивніших на полі був вінгер Михайло Кополовець. Моменти у нього були, хоча реалізувати їх не вдалося. Зате Михайло став автором гольової передачі. Саме після його навісу захисник гостей зрізав м'яча у власні ворота.

- Я просто робив подачу, партнери набігали, думав, що хтось замкне. Так вийшло, що суперник випередив їх і сам замкнув (сміється).

- У тебе було кілька хороших моментів...
- Мені треба більше працювати над їхньою реалізацією. Бо гравець Прем'єр-ліги такі епізоди має вирішувати. На зборах попрацюю над цим.

- Може тобі краще бити з дальньої дистанції, от як ти забивав «Севастополю» чи «Динамо»...
- Треба бити, звичайно. От Ткачук, наприклад, б'є, бо має удар хороший. Мені ж треба трохи ближче підходити до воріт, бо такого сильного удару не маю.

- Ти помітив у сьогоднішній грі різницю у першому та другому таймах?
- Справа в тому, що по перерві вийшло багато молодих гравців, які між собою ще не зіграні. Але я б на це уваги не звертав. На зборах попрацюємо над ігровими схемами, тоді буде більше тем для розмов. А то ж тільки перша гра.

- Як ти провів свою відпустку?
- Переважно був вдома. Хотілося провести час з рідними. Ще побував в Угорщині. Відвідав Будапешт та озеро Балатон, бо ще ніколи там не був. Більше нікуди не їздив.

- Як твоя травма?
- Перед грою я ще трохи хвилювався, що може боліти. Але на щастя все пройшло нормально. На зборах працюватиму на повну потужність.

Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 21:35 5

Королевский клуб набрал 87 очков после 34 туров, осталось провести 4 поединка