Львов: остался год до Евро

В праздничных мероприятиях примет участие спортивний директор «Карпат» Степан Юрчишин

8 червня у Львові буде відкрито годинник зворотнього відліку часу до старту Євро-2012. У святі візьме участь і спортивний директор ФК «Карпати» Степан Юрчишин.

До відкриття чемпіонату залишається 1 рік. 8 червня 2012 року о 19.00 год розпочнеться перший матч фінальної частини ХІV чемпіонату Європи з футболу.

Львів разом з іншими приймаючими містами в цей день проведе святкування, присвячені року до початку Євро-2012.

Одним із важливих елементів святкувань стане відкриття у місті Лева годинника зворотнього відліку, який показуватиме скільки днів, годин, хвилин і секунд залишилось до початку чемпіонату.

Конструкція годинника, вагою понад триста кілограмів, буде розташована в центрі міста, неподалік від Львівської опери, щоб кожен зміг відчувати наближення свята.

«Ми поки не хочемо розголошувати всіх сюрпризів годинника. Скажу тільки, що він є 2,5 метри у висоту та 1 метр в ширину», - повідомила заступник директора ЛКП «Агенція з підготовки міста до Євро-2012» Христина Чорненька.

Урочисте відкриття годинника відбудеться 8 червня о 19.00 год за участі міських посадовців та одного з друзів Євро-2012 Степана Юрчишина, рекордсмена чемпіонатів СРСР за кількістю забитих голів за сезон, а нині спортивного директора ФК «Карпати».

Окрім того, 8 червня на площі біля театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької відбудеться низка розважальних заходів, присвячених одному року до початку чемпіонату Європи з футболу Євро-2012.

Свято триватиме з 12.00 до 20.00.

«Усе відбуватиметься на фан-майданчику, який буде розташований на площі перед театром опери та балету ім. Соломії Крушельницької. Саме там за рік знаходитиметься фан-зона. Передбачені різноманітні заходи - вуличний футбол, вуличне пенальті, настільний футбол, фейс-арт та багато інших цікавих конкурсів. Крім того, буде представлений макет стадіону «Львів-Арена». О 16.00 відбудеться нагородження переможців кубку «Котим'яч», о 17.00 ми пригостимо всіх величезним, 12-тикілограмовим тортом у вигляді футбольного поля, а о 19.00 - запустимо годинник, який відраховуватиме час до чемпіонату Євро-2012», - розповіла Христина Чорненька.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 01 мая 2024, 00:01 4

Джек Грилиш может перебраться в лондонский клуб