Матч молодежных сборных Украины и Ирана отменен!

Наши гости не сумели собрать команду

До Федерації футболу України надійшов лист від іранської національної асоціації, в котрому йдеться, що молодіжна збірна цієї країни не зможе прибути на товариський матч проти українських однолітків, запланований на середу, 1 червня.

«Ми з жалем повідомляємо вам, що збірна Ірану (U21) у зв'язку з деякими труднощами не зможе провести товариський матч із командою України, − йдеться у посланні. − Слід зазначити, що до останньої хвилини Федерація футболу Ірану намагалася зробити все можливе, щоб відправити команду в Україну; ми навіть придбали для команди авіаквитки і оформили візи. Проте, зважаючи на певні проблеми з дозволом на виїзд за кордон нашим гравцям, які є студентами, а також з огляду на матчі національної першості, ми не змогли підготувати повний склад команди на вищезгаданий матч».

«Ми щиро просимо вибачення за створені вашій федерації незручності; ми також украй засмучені такою ситуацією і сподіваємося, що в майбутньому в нас ніколи не виникнуть подібні труднощі й проблеми. Ми також надіємося, що в майбутньому ми все ж скористаємося прекрасною можливістю зіграти з вашої командою. Ще раз прийміть наше вибачення за те, що із запізненням повідомили вам про це», − резюмував генеральний секретар Федерації футболу Ірану Мехді Моххамад Набі.

Відтак, у зв'язку із цими форс-мажорними обставинами Федерація футболу України повідомляє про скасування матчу молодіжних збірних команд України та Ірану, який мав відбутися 1 червня о 18.00 на київській «Оболонь-Арені».

ФФУ

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хоккей | 25 мая 2024, 17:53 1

Чехи у себя дома сыграют за золото

Комментарии