Украинцы – вторые на этапе Гран-При по прыжкам в воду

Александр Бондарь и Александр Горшковозов завоевали «серебро» в немецком Ростоке

На 5 етапі Гран-Прі зі стрибків у воду, який приймав німецький Росток, у синхронних стрибках з 10-метрової вишки результати були переглянуті.
Суддівська колегія прийняла таке рішення із-за невідповідності технічній складовій програми китайського дуету Чень Айсен-Ян Цзянь, який набрав найбільшу кількість балів і до останнього моменту лідирував у змаганнях.
Відповідно після їх дискваліфікації та ануляції результату, «золото» етапу Гран-Прі перейшло до росіян Іллі Захарова-Віктора Мінібаєва (437.88), а срібними призерами стали українці Олександр Бондар-Олександр Горшковозов (419.94). Слід зазначити, що нашим хлопцям вдалося випередити своїх іменитих суперників - чинних чемпіонів Європи та призерів Олімпійських ігор Патріка Хаусдінга і Сашу Кляйна з Німеччини (406.65), які й замкнули чинну трійку.
Нагадаємо, що у німецькому басейні у синхронних стрибках з 3- метрового трампліну український дует Олена Федорова і Ганна Писемська виборов «бронзу».
Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка привітав хлопців із нагородою етапу Грап-Прі, побажавши їм до своїх срібних медалей додати ще й золоту.
www.noc-ukr.org
Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 08:40 0

Главный тренер «Барселоны» объяснил, почему его команда проиграла